ZIDARII

  • Zidarii caramida
  • Zidarii BCA
  • Demolat ziduri si fundatii beton
  • Tencuieli interioare si exterioare
  • Finisaje, glet, var, vopsitorii

In timpul executiei, se va urmari realizarea tuturor lucrarilor de buna calitate prin certificarea calitatii produselor folosite in conformitate cu metodologia si procedurile stabilite pe baza legii (se interzice folosirea de produse fara certificarea calitatii lor).

Calitatea constructiilor se va asigura si prin controale pe santier din partea proiectantului si a altor organe abilitate, conform programului de urmarire si control prevazut in Legea nr.10/1995.

Zidarie din BCA

BCA are multe avantaje fata de alte tipuri de materiale de zidarie pentru pereti exteriori. Caracteristica principala a blocurilor de constructie din beton celular autoclavizat este prezenta porilor umpluti cu aer. Ei atribuie acestui material o structura omogena, izolare termica excelenta, proprietati de izolare fonica buna, greutate relativ redusa. Calitatile termice ale blocurilor de constructii sunt aceleasi in toate directiile, iar utilizarea mortarului special pentru zidire practic elimina pierderile de caldura prin puntile termice.

pereticompstalpisor_normal_129754-1200x773

Zidarie din caramida

Un perete din caramida este o zidarie alcatuita din caramizi asezate unele linga altele, formind rinduri suprapuse in inaltime, legate intre ele prin mortar, dupa intarirea lui obtinandu-se o constructie rezistenta.O caramida este alcatuita din muchii si fete, la care se distinge patul caramizii, lungul si latul caramizii .

DEMOLARI ZIDURI SI FANDATII BETON

Tencuiala

Ce este de fapt tencuiala casei?
Asa cum spuneam la definitia mortarului, el se foloseste la zidarie dar si la tencuieli. Practic stratul de mortar de aproximativ 2-2,5 cm aplicat peste zidarie (la interiorul si la exteriorul constructiei) si pe tavane, reprezinta tencuiala casei. Cu acest strat de mortar zidurile si tavanele vor fi protejate si netede.
Tencuiala exterioara: In cazul casei mele, zidurile sunt ridicate cu caramida de 38Sth, iar peretii nu sunt placati cu polistiren. Asadar, grosimea finala a zidurilor, tencuite la exterior si la interior, este de aproximativ 42-43 cm. Pentru casele placate cu polistiren exista varianta aplicarii polistirenului direct peste caramida (in cazul in care zidaria este dreapta).