Construim cu profesionalism pentru viitorul dumneavoastra STAMARI BUILDING - Constuctii civile si industriale

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva dintre caracteristicile firmei.

Suntem specializati in constructia de case din beton/caramida/BCA,  renovari de case si apartamente, consolidari si reabilitari de locuinte, termoizolatii si hidroizolatii, instalatii electrice, sanitare si termice, lucrari de vopsitorie,  zugraveli si ipsoserie, precum si lucrari de tamplarie.

Practic, acoperim o gama larga  de lucrari pentru proiectele dumneavoastra., cu o echipa formata din  profesionisti cu initiativa de dezvoltare. Pentru toate fazele determinante ale proiectelor  in desfasurare exista o supervizare a unui inginer constructor.

Ne asumam ducerea la indeplinire a proiectelor  prin contracte ferme,  cu termene de realizare bine stabilite si de comun acord. Incurajam specializarea muncitorilor pe categorii de lucrari; nu mergem pe ideea omului bun la toate.

Solicitati-ne consultanta pentru lucrarile dumeavoastre. Ascultati opinia unui specialist; hotaram impreuna solutiile potrivite din punct de vedere tehnic si economic. Scopul nostru este de a satisfice  cerintele si asteptarile  clientilor, prin servicii de calitate si la termen.

 

Firma de constructii Stamari Building a luat fiinta cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate, puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul constructiilor civile si industriale.

O gama larga de servicii

Firma noastra acopera o gama larga de servicii de la constructia fundatiei pana la amenajari inerioare